Sunday, January 27, 2013

Baiatul acesta dragut, fascinant sau cum vreti sa-i spuneti, implineste astazi o varsta. E clujean de-al meu, de care ma mandresc, oricat face lumea bascau de cinematograful care ii poarta numele sau de cat de mult vorbeste si tot asa. Adica, un fel de lume.

Am facut o emisiune impreuna, o ora, ca asa era atunci la tvr3, la sport. A povestit lucruri incredibile pentru istoria Clujului, cum chiulea de la scoala si manca pachetelul de acasa in spatele portii lui "U". A cantat imnul vechi al Universitatii din anii 50 in acea emisiune. A povestit ce inseamna conditia fizica, sportul, pentru un actor. 
Plus, faza din filmul Harap Alb, in care la a doua dubla, atunci cand el sarea din castel pe cal, bietul cal alb s-a tras. Era prea mult. Niste kilograme la mijloc. Si Harap Alb, adica acest domn sarbatorit de astazi, si-a luat o tranta cat casa. Destept cal:)))) in emisiune am zis doar: bietul cal. Tampita replica:))) Ne pasa de oameni, nu de cai, teoretic.
Whatever.... a doua noapte, acelasi domn-baiat dragut, in direct la prietenul tuturor romanilor, adica dan diaconescu..... 4 ore, moderatorul abia a legat cateva cuvinte.
Ma mandresc cu asta, cu emisiunea de o ora cu Florin Piersic, in care am vorbit si eu:))))))); la final, a fost un scump, si-a sunat impresara si a zis: fata asta e mortala, m-a lasat si pe mine sa vorbesc.
Dincolo de toate acestea, La Multi Ani, Florin. Sa fii sanatos, sa te bucuri de viata, asa cum nu o inteleg cei care cred ca vorbesti prea mult. Cand vei tacea, clujenii vor intelege, vor respecta, nu vor vorbi mult, restul vor transmite in direct.

Foto: arhiva personala